Λονδίνο, 4 ημέρες τον Φεβρουάριο (Πεμ-Δευτ) με 257€ από Αθήνα

Ανακαλύψτε τον μαγευτικό κόσμο του Λονδίνου σε ένα αξέχαστο ταξίδι διάρκειας 4 ημερών τον Φεβρουάριο! Ετοιμαστείτε για μια συναρπαστική εμπειρία, με διαμονή στο κεντρικό Royal Park Hotel και αεροπορικά εισιτήρια με την Wizz Air σε απίστευτη τιμή.



Ημερομηνίες:
Αναχώρηση: Πέμ, 1 Φεβ 2024
Επιστροφή: Δευ, 5 Φεβ 2024


Τα αεροπορικά εισιτήρια με την Wizz Air κοστίζουν μόλις 118€ για δύο άτομα, προσφέροντας έναν οικονομικό και άνετο τρόπο μετακίνησης προς τον προορισμό σας. 
Το εισιτήριο περιλαμβάνει μία τσάντα πλάτης ή μια μικρή χειραποσκευή (Cabin bag)



⚠Σχετικά με αυτή τη πτήση: Φτάνετε στο αεροδρόμιο Γκάντγουικ LGW αλλά επιστρέφετε από το σταθμό Λούτον LTN

Από την 1η Οκτωβρίου 2021, το Ηνωμένο Βασίλειο δεν δέχεται πλέον αστυνομικές ταυτότητες ΕΕ και Σένγκεν για ταξίδια στο Ηνωμένο Βασίλειο και απαιτείται διαβατήριο για την είσοδο στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Για τη διαμονή σας, επιλέξαμε το κεντρικό Royal Park Hotel, το οποίο βρίσκεται σε απόσταση μόλις 2 λεπτών με τα πόδια από τον Σταθμό Μετρό Bayswater και 7 λεπτά από το σταθμό μετρό 
Queensway που διέρχεται από τα σημεία ενδιαφέροντος όπως το Soho και το Βρετανικό Μουσείο.
Το Χάιντ Παρκ και το Παλάτι Κέσιγκτον και οι Κήποι του Κένσινγκτον είναι μόνο 5 λεπτά μακριά με τα πόδια. Το ξενοδοχείο προσφέρει άνετα δίκλινα δωμάτια με όλες τις σύγχρονες ανέσεις για μια απολαυστική διαμονή. 



Η τελική τιμή για τα αεροπορικά εισιτήρια και τη διαμονή σας στο Royal Park Hotel είναι μόλις 511€ για δύο άτομα δηλ 257€ ανά άτομο.

Κρατήστε τη θέση σας τώρα κάνοντας κλικ εδώ: SkyScanner για τα αεροπορικά εισιτήρια και Booking.com για το ξενοδοχείο Royal Park Hotel.

Σημείωση: Οι τιμές μπορεί να υπόκεινται σε αλλαγές μετά την ημερομηνία ανάρτησης αυτής της πρότασης (22/12/2023). Επικοινωνήστε απευθείας με τις αεροπορικές εταιρίες και το ξενοδοχείο για περισσότερες πληροφορίες. Καλό ταξίδι!


Στηρίξτε μας κάνοντας κράτηση μέσω των συνδέσμων μας!
Αν σας άρεσε η πρόταση μας 
μπορείτε να μας υποστηρίξετε κάνοντας κράτηση για τα εισιτήριά σας και τη διαμονή σας μέσω των συνδέσμων που παραθέτουμε. Το ποσό της κράτησής σας δεν θα αυξηθεί αν κάνετε κράτηση μέσω των συνδέσμων μας. Το κέρδος μας είναι ένα κλάσμα της προμήθειας που χρεώνει η κάθε εταιρεία.

Η υποστήριξή σας μας βοηθά να συνεχίσουμε να δημιουργούμε ποιοτικό περιεχόμενο για εσάς.

Σας ευχαριστούμε! 🌎 #TravelNomad #NeverEndingFootsteps👣🌎



0 Comments

Follow Me On Instagram