Άμστερνταμ, 4 ημέρες (Πεμ-Δευτ) τον Φεβρουάριο με 273€ από Αθήνα

 


Πάμε να διοργανώσουμε ένα αξέχαστο ταξίδι στο Άμστερνταμ!  Εξερευνήστε τη γοητεία της πόλης για 4 ημέρες αυτόν τον Φεβρουάριο

Τελική τιμή 273€ το άτομο για αεροπορικά και διαμονή

*Η τιμή αφορά τον απλό ναύλο και περιλαμβάνει μια χειραποσκευή ή τσάντα πλάτης. Αν θέλετε παραπάνω αποσκευές, μπορείτε να προσθέσετε με έξτρα κόστος κατά τη διάρκεια της κράτησης.

                                                          

Ημερομηνίες
Αναχώρηση: Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου 2024
Επιστροφή: Δευτέρα, 12 Φεβρουαρίου 2024


Τα αεροπορικά εισιτήρια κοστίζουν 147€ με επιστροφή ανά άτομο και πραγματοποιούνται με την Transavia


Κράτηση μπορείτε να κάνετε απευθείας κάνοντας κλικ εδώ : SkyScanner
Διαμονή: 

Για διαμονή ανακαλύψαμε το  εντυπωσιακό G Experience Hotel στην τιμή των 252€. Το ξενοδοχείο βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από τα κυριότερα αξιοθέατα, όπως το Μουσείο Άννας Φρανκ, το Βασιλικό Ανάκτορο του Άμστερνταμ και  την πλατεία Leidseplein. Διαθέτει υπηρεσία ενοικίασης ποδηλάτων, καθώς η περιοχή είναι δημοφιλής για ποδηλασία. Η πρόσβαση στο κέντρο γίνεται εύκολα και γρήγορα με χρήση του αστικού λεωφορείου 21 αφού το κέντρο απέχει μόλις 3,8χλμ

Οι τελικές εκπτώσεις παρέχονται δημιουργώντας εύκολα λογαριασμό στη booking
Για κράτηση στο ξενοδοχείο επιλέξτε  το σύνδεσμο G Experience Hotel Οι παραπάνω τιμές βασίζονται σε δίκλινο δωμάτιο με διαμοιρασμό των εξόδων διαμονής μεταξύ των δύο ατόμων. 

Ανάλυση
Διαμονή : 252/2 = 126€ 
Αεροπορικά: 147€ 
Σύνολο: 273€ το άτομο.  

Σημείωση: Οι αναγραφόμενες τιμές ισχύουν στην ημερομηνία ανάρτησης αυτής της πρότασης (26/12/2023) και ενδέχεται να έχουν αυξηθεί μετά από αυτήν την ημερομηνία.

Το ταξίδι αποτελεί πρόταση και δεν περιλαμβάνει όλες τις υπηρεσίες ενός πακέτου ταξιδιωτικού γραφείου. Για κρατήσεις, παρακαλούμε ακολουθήστε τους  παραπάνω συνδέσμους. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το ξενοδοχείο ή την αεροπορική εταιρία, παρακαλούμε επικοινωνήστε απευθείας μαζί τους. 
Καλό ταξίδι!Στηρίξτε μας κάνοντας κράτηση μέσω των συνδέσμων μας!
Αν σας άρεσε η πρόταση μας 
μπορείτε να μας υποστηρίξετε κάνοντας κράτηση για τα εισιτήριά σας και τη διαμονή σας μέσω των συνδέσμων που παραθέτουμε. Το ποσό της κράτησής σας δεν θα αυξηθεί αν κάνετε κράτηση μέσω των συνδέσμων μας. Το κέρδος μας είναι ένα κλάσμα της προμήθειας που χρεώνει η κάθε εταιρεία.

Η υποστήριξή σας μας βοηθά να συνεχίσουμε να δημιουργούμε ποιοτικό περιεχόμενο για εσάς.

Σας ευχαριστούμε! 🌎 #TravelNomad #NeverEndingFootsteps👣🌎
0 Comments

Follow Me On Instagram