Πάσχα στη Ρώμη, 4 ημέρες από 336€


Ρώμη, η αιώνια πόλη, γεμάτη ιστορία και μνημεία. Περιπλανηθείτε στα δρομάκια, νιώστε την αύρα του Κολοσσαίου, γευτείτε αυθεντική ιταλική κουζίνα. Η Ρώμη σας περιμένει να ζήσετε μια αξέχαστη εμπειρία στην καρδιά της Ιταλίας!

Τελική τιμή  από 336€ το άτομο για αεροπορικά και διαμονή για 4 ημέρες το Πάσχα.

*Η τιμή αφορά τον απλό ναύλο και περιλαμβάνει μια χειραποσκευή ή τσάντα πλάτης. Αν θέλετε παραπάνω αποσκευές, μπορείτε να προσθέσετε με έξτρα κόστος κατά τη διάρκεια της κράτησης.

Ημερομηνίες:
Κυριακή    5 Μαΐου 2024  10:55 πμ  
Πέμπτη     9 Μαΐου 2024   01:40 μ.μ

Τα αεροπορικά εισιτήρια κοστίζουν 128€   με επιστροφή ανά άτομο και πραγματοποιούνται με τις Skyexpress και Ryanair 

Κράτηση μπορείτε να κάνετε απευθείας κάνοντας κλικ εδώ : SkyScanner


 Διαμονή:

Για τη διαμονή σας λόγω Πάσχα και κατά συνέπεια υψηλής ζήτησης και χαμηλής διαθεσιμότητας, έχουμε επιλέξει τα 5 καλύτερα καταλύματα  σε συνάρτηση ποιότητα – τιμή  και  εγγύτητας  με τα μέσα μαζικής μεταφοράς.
Κάθε κατάλυμα έχει ιδιωτικό μπάνιο και βρίσκεται κοντά στην πορτοκαλί γραμμή μετρό που διασχίζει το κέντρο της  Ρώμης και το Βατικανό.
Στην περιοχή του Βατικανού βρίσκεται το:  Villa Angeli  στην τιμή των 420€  


 
Στην περιοχή κοντά στο κέντρο, βρίσκονται τα : I Pini di Roma - Rooms & Suites στην τιμή των 457€

To Imera Rooms  στην τιμή των 421€ 


Το Grandis Rooms στην τιμή των 416€ 


Και για το τέλος το BB PLUS ROMA TERMINI  στην τιμή των 430€ το οποίο βρίσκεται στην καρδιά της Ρώμης, στο σταθμό τρένων Termini 


Για κράτηση στο ξενοδοχείο που σας αρέσει επιλέξτε τα πορτοκαλί ονόματα των ξενοδοχείων ώστε να μεταφερθείτε στη booking.com, αν αντιμετωπίσετε οποιοδήποτε πρόβλημα επικοινωνήστε μαζί μας μέσω μηνύματος instagram ή της φόρμας επικοινωνίας της σελίδας για να σας βοηθήσουμε. 

Οι παραπάνω τιμές βασίζονται σε δίκλινο δωμάτιο με διαμοιρασμό των εξόδων διαμονής μεταξύ των δύο ατόμων. 

Ανάλυση:

Διαμονή: 416€ / 2  = 208€

Αεροπορικά:
 128€ 

Σύνολο : 336€ ανά άτομο

Σημείωση: Οι αναγραφόμενες τιμές ισχύουν στην ημερομηνία ανάρτησης αυτής της πρότασης (04/2/2024) και ενδέχεται να έχουν αυξηθεί μετά από αυτήν την ημερομηνία.

Το ταξίδι αποτελεί πρόταση και δεν περιλαμβάνει όλες τις υπηρεσίες ενός πακέτου ταξιδιωτικού γραφείου.  Για κρατήσεις, παρακαλούμε ακολουθήστε τους  παραπάνω συνδέσμους. Αν αντιμετωπίσετε πρόβλημα (δυσκολία κράτησης) επικοινωνήστε μαζί μας μέσω μηνύματος instagram ή της φόρμας επικοινωνίας της σελίδας μας για να σας βοηθήσουμε 
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το ξενοδοχείο ή την αεροπορική εταιρία, παρακαλούμε επικοινωνήστε απευθείας μαζί τους.   Καλό ταξίδι!

Στηρίξτε μας κάνοντας κράτηση μέσω των συνδέσμων μας!
Αν σας άρεσε η πρόταση μας  μπορείτε να μας υποστηρίξετε κάνοντας κράτηση για τα εισιτήριά σας και τη διαμονή σας μέσω των συνδέσμων που παραθέτουμε. Το ποσό της κράτησής σας δεν θα αυξηθεί αν κάνετε κράτηση μέσω των συνδέσμων μας. Το κέρδος μας είναι ένα κλάσμα της προμήθειας που χρεώνει η κάθε εταιρεία.

Η υποστήριξή σας μας βοηθά να συνεχίσουμε να δημιουργούμε ποιοτικό περιεχόμενο για εσάς.

Σας ευχαριστούμε! 
 #TravelNomad🌎
 #NeverEndingFootsteps👣🌎


0 Comments

Follow Me On Instagram