Μιλάνο, 3 ημέρες (Σαβ-Κυρ-Δευτ) τον Ιανουάριο με 175€ από ΑθήναΑς ετοιμάσουμε το έδαφος για έναν αξέχαστο προορισμό στo κομψό Μιλάνο!

Ταξιδέψτε για 3 ημέρες τον Ιανουάριο στο Μιλάνο, με διαμονή σε κεντρικό ξενοδοχείο διαμερισμάτων με μόλις 10' περπάτημα (900m) μέχρι τον καθεδρικό ναό Duomo.


Τελική τιμή 175€ το άτομο για αεροπορικά και διαμονή.


Ημερομηνίες :

Αναχώρηση Σάβ, 27 Ιαν 2024 

Επιστροφή  Δευ, 29 Ιαν 2024


Τα αεροπορικά εισιτήρια για Μιλάνο με απευθείας πτήσεις κοστίζουν 55€ / άτομο με επιστροφή.

Κράτηση μπορείτε να κάνετε απευθείας κάνοντας κλικ εδώ :   SkyScanner 


Πρόταση: 

Αθήνα - Μιλάνο Μαλπένσα:  27 Ιαν -  9:15 π.μ 

 Μιλάνο Μαλπένσα - Αθήνα  29 Ιαν -  5:10 μ.μ

*Η τιμή αφορά τον απλό ναύλο και περιλαμβάνει μια χειραποσκευή ή τσάντα πλάτης με διαστάσεις 40x30x20cm. Αν θέλετε παραπάνω αποσκευές, μπορείτε να προσθέσετε με έξτρα κόστος.μιλάνο 3 ημερες με 191€ αεροπορικα και διαμονηΔιαμονή: 

Για διαμονή ανακαλύψαμε το  Bob W Ticinese το οποίο βρίσκεται στο κέντρο του Μιλάνου και μόλις 900 μέτρα από τον  καθεδρικό ναό Duomo. 


Κράτηση μπορείτε να κάνετε από εδώ :  Booking.com


Οι παραπάνω τιμές βασίζονται σε δίκλινο δωμάτιο με διαμοιρασμό των εξόδων διαμονής μεταξύ των δύο ατόμων.

Σημείωση: Οι αναγραφόμενες τιμές ισχύουν στην ημερομηνία ανάρτησης αυτής της πρότασης (13/12/2023) και ενδέχεται να έχουν αυξηθεί μετά από αυτήν την ημερομηνία.

Το ταξίδι αποτελεί πρόταση και δεν περιλαμβάνει όλες τις υπηρεσίες ενός πακέτου ταξιδιωτικού γραφείου. Για κρατήσεις, παρακαλούμε ακολουθήστε τις παραπάνω οδηγίες. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το ξενοδοχείο ή την αεροπορική εταιρία, παρακαλούμε επικοινωνήστε απευθείας μαζί τους.

  

0 Comments

Follow Me On Instagram